Ballograf Svenskt Arkiv BP Refill

Ballograf Svenskt Arkiv BP Refill

Ballografs originale påfyll er av høyeste kvalitet og skriver hele 8000 meter. Spissen er laget av rustfritt japansk stål og ballen er laget av en veldig hard wolframkarbid. Blekket er sertifisert svensk arkiv, noe som blant annet betyr at det er veldig lett og dermed tillatt å bruke i for eksempel kommuner og landsting. Ved levering er kulepunktet forseglet slik at blekket ikke tørker ut, selv om påfyllingen blir liggende lenge før bruk. Refillen har middels spiss (1,0 mm) og leveres med blått blekk. Passer i alle Ballograf penner unntatt Ballograf Pocket.


Pris 43,95 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 50 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st
Ballograf®

Ballograf er Sveriges eneste penneprodusent. Siden 1945, har Ballograf produsert penner i sin fabrikk i Gøteborg, hvert år produseres over 4 000 000 kulepenner og blyanter av høyeste kvalitet.
1952 lanserte Ballograf Svenskt Arkivbläck, et blekk som skriver 8000m, dvs. 4 ganger så langt som en standard patron. Allerede i 1960 kom Epoca P og 1961 kom DeskSet som begge blir ekte svenske klassikere og er i dag en del av det svenske folkehjemmet. Ballograf tilbyr livstidsgaranti på trykkemekanismen i alle sine penner. Hvis du vil ha kvalitet og svenskprodusert bør du velge Ballograf.


Vis samtlige produkter fra Ballograf®
Artikkelnummer 10183-9999-G
Produksjonsland Sverige
Vikt 4
Mått () mm
Blekkfarge Blå
Emballasje 50-100st i påse
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.
Lagersaldo 10183-9999-G 542 st